Brug rabatkoden SMUK15 og få 15% rabat på din første ordre i webshoppen

Kropsbehandlinger

Und dig selv en omgang forkælende kropspleje
Und dig selv en omgang forkælende kropspleje, mærk hvordan hverdagens stress og krav langsomt løsner sit greb i dig og nyd den luksuriøse fornemmelse af ny, blød hud.

Relax
Velgørende dyb massage med afstressende aromatiske olier. Vælg 2 områder på kroppen efter behov og ønske. En cirkulations- og energigivende behandling som samtidig virker mentalt afkoblende og opløftende.
Varighed: 60 min.

Kr. 495,-


Back Power
Afspændende og afslappende rygmassage med aromatiske olier.
Varighed: 30 min.

Kr. 200,-


Hotstone Massage

En luksus kropsmassage på 70 minutter med varme lavasten i forskellige størrelser, der er blide og terapeutisk. Virker meget afstressende og afslappende på krop og sind. En massageform for den totale oplevelse af velvære og luksus.

Hotstone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bredder sig langsomt i hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i velduftende aromatisk olie, så dine duftsanser også bliver stimuleret. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

Varighed: 70 min.

Kr. 495,-


Hovedbundsmassage
Hovedbundsmassagen er en afslappende og behagelig behandling med en kombination af massage og tryk.
Varighed: 30 min.

Kr. 200,-

Relax, Back Power, Non-Stress

Spa Fodpleje

Velplejede fødder og smukke tånegle. Behandlingen indeholder aromatisk fodbad med exfoliering, fjernelse af hård hud, trimning af negleomgivelser, tilfiling og polering af negle, afspændende fodmassage, blødgørende maske samt lindrende/kølende lotion til underben og fødder. Lakering med smukke forårs- og sommerfarver.

 

Varighed: 90 min.

Kr. 495,-


Power of Buff
Extrem fløjlsblød over hele kroppen. Først en grundig tørbørstning af huden, derefter exfolieres særligt forhornede områder med en skøn peeling, herefter masseres hele kroppen let med aromatiske olier.
Varighed: 60 min.

Kr.595,-


Manicure

Kærlig opmærksomhed til hænder og negle. Behandlingen indeholder aromatisk håndvask, exfoliering, pleje og trimning af negle og neglebånd, tilfiling og polering af negle, varme stimulering, UV stimulering, kulde stimulering, afspændende håndmassage, håndmaske samt håndcreme.

Varighed: 90 min.

Kr.495,-

Soft-Touch, Power of Buff, D-Tox


Hårfjerning

Du får det bedste resultat med voks ved at undgå at påføre cremer, lotions, olier og deodorant samme dag behandlingen finder sted. Traditionel voksbehandling med strips og hot wax fra Lycon. Efter 1. gang voksning af underben eller hele ben opbevarer jeg din voks så 2. gang voks får du til halv pris.

 • ½ ben (til og med knæ)
  Kr. 250,-
 • ½ ben inkl. bikinikant
  Kr. 400,-
 • Hele benet inkl. bikinikant
  Kr. 500,-
 • Bikinikant
  Kr. 175,-
 • Armhuler
  Kr. 175,-
 • Overlæbe eller hage
  Kr. 100,-
 • Overlæbe og hage
  Kr. 100,-
 • Voks bryn
  Kr. 100,-
 • Voks bryn i forbindelse med ansigtsbehandling
  Kr. 60,-
Hårfjerning
@smukbyenegaard.dk
Følg mig på de sociale medier