Brug rabatkoden SMUK15 og få 15% rabat på din første ordre i webshoppen

Ansigtsmassage

Giv dig selv en forkælende ansigtsmassage
Und dig selv en omgang forkælende ansigtsmassage, mærk hvordan hverdagens stress og krav langsomt løsner sit greb i dig og nyd den luksuriøse afslappende fornemmelse.
Bestil ansigtsmassage i dag

Det anbefales, at du forkæler dit ansigt med jævnlig ansigtsmassage. Hver gang du modtager en massage, vil du få et mere afslappet og roligt udtryk. Dine batterier vil blive genopladet. Din hud vil (pga. den øgede blodcirkulation) få en fin glød og blive mere ren og klar.

Og sidst men ikke mindst, så virker massagen dejlig beroligende på dit nervesystem. Det giver ro, velvære og ny energi!

Varighed: 60 min.

Kr. 495,-

Ansigtsmassage
Trænger du til at få fyldt energi på dine batterier?

Und dig selv en omgang forkælende ansigtsmassage, mærk hvordan hverdagens stress og krav langsomt løsner sit greb i dig og nyd den luksuriøse afslappende fornemmelse.

Udover at være utrolig afslappende og afstressende, gør ansigtsmassagen også underværker i forhold til at slippe af med:

  • Spændingshovedpine
  • Kæbespændinger
  • Træthed og spændinger i og omkring øjnene
  • Et ”træt” udseende i ansigtet
97 ansigtsmuskler på dagligt (over) arbejde

Vi har 97 muskler i ansigtet, som arbejder på livet løs 24-7. Når du tænker, bekymrer dig, kniber øjnene sammen, koncentrerer dig, skærer tænder om natten eller ubevidst spænder op og laver mimikker med ansigtet, opstår der spændinger i ansigtsmusklerne, og der ophobes affaldsstoffer og mælkesyrer – og det får os til at se trætte og triste ud.

Ansigtsmassagen er non-stop massage i 45 min., hvor alle ansigtets muskler bliver masseret grundigt igennem. Anspændte muskler afspændes og affaldsstoffer ledes væk fra cellerne.

Ansigtsmassage giver et friskere udseende Du har sikker haft perioder, hvor du føler at dit ansigt ”hænger” lidt.

Følelsen opstår gerne i kølvandet på perioder, hvor vi har sat vores system på overarbejde, uden at give kroppen lov til at restituere tilstrækkeligt.

Ansigtsmassage hjælper til med at genoprettet den normale blodcirkulation og lymfefunktion, så du får din glød og friskhed tilbage i ansigtet.

Ansigtsmassagen

Der indledes med at massere dine skuldre, din nakke og dine halsmuskler. Herefter arbejdes der langsomt igennem ansigtets 97 muskler.

Mens dine muskler arbejdes grundigt igennem, vil du mærke, hvordan du langsomt slapper helt af, og hvordan træthedsfølelsen langsomt forsvinder fra dit ansigt. Efter den behagelige og effektfulde ansigtsmassage, vil dit ansigt se friskere ud. Ødemer og sorte rander under øjnene vil være markant mindre, og du vil føle dig afslappet og godt tilpas.

Hvad sker der i celler og væv under en ansigtsmassage?

En ansigtsmassage er en god metode til at afhjælpe ældning af huden, da den hjælper med at lede affaldsstofferne væk fra cellerne og ud i blodbanen.

Blodcirkulationen forbedres, og det betyder, at der kan transporteres frisk ilt og nærringsstoffer ud til cellerne.

Den øgede blodcirkulation aktiverer lymfesystemet, som spiller en afgørende rolle i den daglige udrensning af kroppen. Det er en proces, som foregår hver dag, men som stimuleres og aktiveres yderligere ved en effektiv ansigtsmassage.

Ansigtet afspejler, hvordan vi har det lige nu, men det afspejler også, hvis vi har været en periode igennem med træthed, stress, angst, bekymringer, sorg – og selvfølgelig også glæde og lykke (men de glade spor gør os kun smukkere!)

@smukbyenegaard.dk
Følg mig på de sociale medier