Om SmukByEnegaard

Ro og 100 % opmærksomhed er essentielt for mig, så du har med andre ord min fulde behandlerfokus mens du er her.

Det er ikke nødvendigt at medbringe andet end dig selv. På klinikken får du muligheden for at overgive dig til de skønneste behandlinger, samle sindet, dyrke sanserne og slappe af i ro og fred. Derfor beder jeg dig slukke mobilen, så længe du er i en behandling.

Bestiller du tid til en kropsbehandling vil jeg anbefale, at du forsøger at spise ganske lidt dog helst ikke senere end 2 timer før din behandling. Det er normalt at føle sig i en lidt anden verden efter en længere varende behandling. Det kan derfor være en god idé at undgå at have en hel masse planer for lige bagefter.

Når jeg er i behandling vil jeg ikke være i stand til at besvarer dit opkald men det vil altid være muligt at indtale en besked på min telefonsvarer. Venligst læg dit navn og telefon nummer, så ringer jeg tilbage så hurtigt som muligt. Du er også meget velkommen til at maile til mig. Jeg tjekker og besvarer mails morgen og aften.

Jeg vil gøre alt for ikke at måtte aflyse din tid, derfor beder jeg også dig om at gøre, hvad du kan for at overholde din aftale hos mig. Skulle der alligevel opstå forhold, som gør, at du ikke kan komme, beder jeg dig lade mig det vide hurtigst muligt og senest dagen før, så jeg enten kan aflyse eller finde en ny tid til dig.

Hos SmukByEnegaard accepteres MobilePay eller overførsel til konto: 9070 2600174153, på behandlingsdagen. Jeg glæder mig til at give dig en skøn behandling.

Venligst
Britta Enegaard
Diplomeret Kosmetolog & Skønhedsakupunktør.
Diplomeret Den originale Japanske Lifter.

@smukbyenegaard.dk
Følg mig på de sociale medier